Plav, 4.1. 2008.g.

Ići dole

Plav, 4.1. 2008.g.

Počalji  Faris****** taj Ned Mar 23, 2008 5:43 am

Aktvnosti Opštine i komunalnog preduzeća na uređenju mjesnih centara

Nova rasvjeta i komunalni mobilijar

Sva tri mjesna centra plavske opštine, Plav, Gusinje i Murino, kao i raskrsnica na Limskom mostu, za novogodišnje praznike, ukrašeni su u većem obimu nego lani, za šta je iz Budžeta Opštine izdvojeno oko 2.500 eura. Osim novogodišnjeg ukrašavanja mjesnih centara Sekretarijat za inspekcijske poslove i Komunalno preduzeće, uoči praznika, počeli su i sa aktivnostima na sprovođenju Odluke o uređenju grada. Nakon nabavke ležećih policajaca i kontejnera nabavljene su i postavljene 82 higijenske korpe za otpatke.

Preduzete aktivnosti usmjerene su na postizanju što većeg stepena reda i čistoće u gradu. U tom cilju Opština je opredijelila neophodna sredstva i nabavila 82 higijenske korpe za otpatke. Radnici komunalnog preduzeća izvršili su raspored i raspodjelu komunalnog mobilijara na određenim mjestima u skladu sa prioritetima i potrebama – kazao je sekretar Sekretarijata za inspekcijske poslove Adem Miljuš.

Osim novogodišnjeg ukrašavanja i novog komunalnog mobilijara, puštena je u rad nova i izvršena rekonstrukcija postojeće mreže rasvjete. Nova rasvjeta postavljena je ulicom prema Šehovića groblju i u naselju Meteriz, a u narednom periodu, slično će biti urađeno i u blizini mjesnih grobalja u Gusinju i Murini.
avatar
Faris******
Administrator
Administrator

Broj poruka : 34
Godina : 28
Lokacija : Plav
Datum upisa : 21.03.2008

Pogledaj profil korisnika http://iv-2-plav.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu