Plav, 26. 1. 2008.g

Ići dole

Plav, 26. 1. 2008.g

Počalji  Faris****** taj Ned Mar 23, 2008 5:49 am

Plavska opština se vraća na turističku mapu Crne Gore

Osnovana Turistička organizacija Plav

Na osnivačkoj skupštini Turističke organizacije Plav, koja je održana prekjuče, usvojeni su Pravilnik o radu, Statut i radna tijela, čime je TO i zvanično osnovana, mada je Odluku o njenom osnivanju Opština donijela još 2005.godine.

Predsjednik Opštine Plav Skender Šarkinović, koji je i predsjednik Izvršnog odbora TO, je rekao kako se nada da će se radom TO u narednom periodu na jedan bolji i kvaltetniji način prezentovati turistička ponuda plavske opštine, i da će to utiticati na poboljšanje kvaliteta turističkog proizvoda.

Plavska opština je značajna i poznata turistička destinacija koja je sedamdsetih godina imala više turističkih noćenja nego neke danas značajne opštine na primorju. Vjerujem da ćemo sa TO uspjeti da više prezentujemo i promovišemo prirodne ljepote i potencijale, ali i bogato kulturnoistorijsko blago naše opštine, koje ćemo držati u žiži interesovanja, i time probuditi i privući nove investitore. Nadamo se da će naša opština ponovo postati značajna destinacija na turističkoj mapi Crne Gore i šire – kazao je Šarkinović.

Na Skupštini je premijerno prikazan i polučasovni turističko-informativni i kulturni film autora Saše Klikovca.

Predsjednik Šarkinović je podsjetio da je Plav prije trideset godina imao turističko društvo, a od 1999.g. do 2004.g. postojao je Turistički informativni centar.
avatar
Faris******
Administrator
Administrator

Broj poruka : 34
Godina : 28
Lokacija : Plav
Datum upisa : 21.03.2008

Pogledaj profil korisnika http://iv-2-plav.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu